Bbz onderzoeken

Bbz onderzoeken Bij onze Bbz onderzoeken zijn onze adviezen gericht op lange termijn oplossingen. Wij zorgen voor heldere communicatie, korte doorlooptijden en een hoge kwaliteit. Tijdens ons onderzoeksproces is de communicatie van groot belang. In de 10 jaar dat wij Bbz-adviezen uitbrengen is er geen enkele keer bezwaar… Lees meer »

Definitieve vaststellingen

Definitieve vaststelling Wij voeren snel en accuraat een definitieve vaststelling Bbz-uitkering uit tegen zeer lage kosten.  Wanneer een ondernemer maandelijks ondersteuning in zijn levensonderhoud ontvangt heeft dit voorlopig de vorm van een renteloze geldlening. De hoogte van de bijstand wordt pas definitief vastgesteld wanneer het… Lees meer »

Interim Bbz Consulenten

Interim Bbz-consulenten Wij leveren ervaren hoog opgeleide interim Bbz-consulenten die u direct ontzorgen! Ineo levert interim Bbz-consulenten. Onze consulenten hebben ruime ervaring met de Bbz-regeling, zijn goed opgeleid en bezitten uitstekende sociale vaardigheden. Met de inzet van onze Bbz-consulenten kunt u piekdrukte opvangen of tijdelijk… Lees meer »

Debiteurenbeheer

Bbz debiteurenbeheer Door inzicht en resultaat helpen wij u bij het behalen van uw normbaten! Om de uitvoering van de Bbz-regeling te kunnen verantwoorden en betaalbaar te houden zijn de baten van gemeenten op verstrekt bedrijfskapitaal sinds januari 2013 genormeerd. Een gemeente heeft dan ook groot… Lees meer »

Bbz begeleiding

Bbz begeleiding Bbz begeleiding vergroot de kans op een levensvatbaar bedrijf aanzienlijk! Voor startende ondernemers is begeleiding tijdens en na de start een voorwaarde om goed kunnen starten. Het vergroot de kansen van de ondernemer én de kans van slagen van de onderneming. Voor de gevestigde ondernemer… Lees meer »

Cursussen en trainingen

Cursussen en trainingen In groepsverband kennis en vaardigheden overbrengen is leren van elkaar! Om groepen ondernemers op bepaalde kennisgebieden te versterken bieden wij diverse cursussen en trainingen aan. Onze cursussen en trainingen zijn specifiek gericht op kleine ondernemingen en sluiten direct aan op de praktijk…. Lees meer »

Ineo schetst een helder en eerlijk beeld van je bedrijf en de situatie. Een goede basis om beslissingen op te nemen!

Han van Rijn - Directeur Kromhout Techniek

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op